forest-931706_1920.jpg

Bomen

Van de hoogste kwaliteit

japanese-garden-2898777_1920.jpg

Tuinen

Premium design

planting-865294_1920.jpg

Onderhoud

No-nonsense kwaliteit

Laatste nieuws

Bel gerust met vragen

+31 77 373 7000

gouden-blad.png
logo-faassen-plants-website-grayscale.png
logo-faassen-hekkens-website.png
logo-pvm-plants-website.png
logo-faassen-hoveniers-website.png
logo-bakker-groen-website.png
logo-faassen-tuincentrum-website.png

Welkom

De Faassen Group bestaat uit productie, handels, hovenier en groenvoorzieningsbedrijven. Deze bedrijven zijn in 90 jaar tijd uitgegroeid van kleine specialistische boomkwekerijen tot een brede groen-leverancier. Ook het werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van enkele kilometers in en rond Limburg tot heel Europa.

Planten

Faassen Plants Group bestaat uit de productie- en handelsbedrijven Bart Faassen Tegelen BV en J.H. Faassen-Hekkens BV en het handelsbedrijf PVM Plants BV.

Deze bedrijven zijn in 95 jaar tijd uitgegroeid van kleine specialistische boomkwekerijen tot een brede groen-leverancier. Ook het werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van enkele kilometers in en rond Limburg tot heel Europa.

Tuinen

Ontzorgen, dat is onze taak. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw buitenterrein, het aanleggen óf het onderhouden ervan. Wij zetten onze ervaring, vakkennis en kunde in zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Bekijk onze diensten voor meer informatie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Vacature monteur

Groenvoorziening

Aanleg en onderhoud van gras(sport)velden en plantsoenen zijn onze specialismen.

Al tientallen jaren staan wij bekend om onze specialiteit in het beheren van sportvelden en parken in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant. Met een uitgebreid en up-to-date machinepark houden we uw grasveld in topconditie.

Aanplant en onderhoud van plantsoenen en tuinen is een van de werkzaamheden die veel worden uitgevoerd buiten het groeiseizoen, wat hiervoor ook de ideale tijd is. Zo hebben wij het jaarrond werk voor onze medewerkers en kunnen wij ons machinepark optimaal benutten.

Graszoden

Gedurende de periode april tot en met september speelt de firma Bart Faassen Graszoden een belangrijke rol in de verkoop van graszoden in Limburg en Zuid-Oost Nederland. Met name in de regio’s Venray, Venlo, Weert, Roermond en Sittard wordt in deze periode bijna dagelijks gras bezorgd. Maar ook in de regio’s Maastricht, Heerlen, Nijmegen, Eindhoven en de Belgische en Duitse grensstreek worden de graszoden tot aan de deur bezorgd.

floor-plan-1474454_1920.jpg

Tuincentrum

Al ruim 35 jaar is Bart Faassen Tuincentrum een vertrouwde naam in de regio. In 2009 is een nieuwe winkel gebouwd en sindsdien blijven we jaarlijks vernieuwende elementen toevoegen om de winkel up-to-date te houden. Onze specialiteit ligt bij de vakkennis van ons personeel en het brede assortiment tuinplanten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vele tuingerelateerde artikelen zoals bemesting, tuingereedschap, bestrijdingsmiddel en cadeau-artikelen.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u

Kies - Choose - Wähle

De website kan worden weergegeven in de volgende talen