Boomkwekerij

Bomen

van de hoogste kwaliteit

Hovenier

Tuinen

premium design

Groenvoorziening

Onderhoud

no-nonsense kwaliteit

Faassen Tuin & Dier
Winkel
met service voor tuin & dier

Bel gerust met vragen

+31 77 373 7000

gouden-blad.png
logo-faassen-plants-website-grayscale.png
Faassen Hoveniers
logo-bakker-groen-website.png
Faassen Tuin & Dier

Welkom

De Faassen Groep bestaat uit een productie- en handelsboomkwekerij, een hoveniers- en een groenvoorzieningsbedrijf. Vanuit vier vestigingen (Tegelen, Beegden, Horst en Achtmaal) wordt dagelijks gewerkt aan de aanleg en onderhoud van groen op lokaal niveau tot de verkoop van plantmateriaal over heel Europa.

Sinds 2020 wordt het bedrijf geleid door Florian en Rowan Faassen die het bedrijf overnamen van Bart. Lees ons verhaal om meer over de geschiedenis van ons bedrijf te ontdekken.

Faassen Plants

Faassen Plants is leverancier van complete en duurzame projectbeplanting. Sinds 1924 is ons familiebedrijf met als specialisatie bosplantsoen uitgegroeid tot betrouwbare leverancier van boomkwekerijproducten aan groothandelaren, hoveniers, gemeentes en bosbouwbedrijven in binnen- en buitenland.

Faassen Hoveniers

Ontzorgen, dat is onze taak. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw buitenterrein, het aanleggen óf het onderhouden ervan. Wij zetten onze ervaring, vakkennis en kunde in zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Bekijk onze diensten voor meer informatie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Vacature monteur

Bakker Groen

Aanleg en onderhoud van gras(sport)velden en plantsoenen zijn onze specialismen.

Al tientallen jaren staan wij bekend om onze specialiteit in het beheren van sportvelden en parken in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant. Met een uitgebreid en up-to-date machinepark houden we uw grasveld in topconditie.

Aanplant en onderhoud van plantsoenen en tuinen is een van de werkzaamheden die veel worden uitgevoerd buiten het groeiseizoen, wat hiervoor ook de ideale tijd is. Zo hebben wij het jaarrond werk voor onze medewerkers en kunnen wij ons machinepark optimaal benutten.

Graszoden.com

Gedurende de periode april tot en met september speelt de firma Bart Faassen Graszoden een belangrijke rol in de verkoop van graszoden in Limburg en Zuid-Oost Nederland. Met name in de regio’s Venray, Venlo, Weert, Roermond en Sittard wordt in deze periode bijna dagelijks gras bezorgd. Maar ook in de regio’s Maastricht, Heerlen, Nijmegen, Eindhoven en de Belgische en Duitse grensstreek worden de graszoden tot aan de deur bezorgd.

Faassen Tuin & Dier

Faassen Tuin & Dier

Al ruim 35 jaar is Bart Faassen Tuin & Dier een vertrouwde naam in de regio. Onze specialiteit ligt bij de vakkennis van ons personeel en het brede assortiment tuinplanten. Daarnaast kunt u bij onze winkel in Beegden terecht voor (huis)dierenartikelen en vele tuingerelateerde producten zoals bemesting, tuingereedschap, bestrijdingsmiddel en cadeau-artikelen voor binnen en buiten. 

Bekijk de vernieuwde website voor meer informatie en actuele openingstijden. Volg Faassen Tuin & Dier op Facebook of Instagram en blijf altijd op de hoogte.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u

Kies - Choose - Wähle

De website kan worden weergegeven in de volgende talen