Dierenproducten bij Faassen Tuin & Dier
gouden-blad.png

Dierenproducten bij Faassen Tuin & Dier

ut wit paerd

Faassen Tuin & Dier (voorheen Bart Faassen Tuincentrum) in Beegden zal vanaf 10 oktober de verkoop van de producten van dierenspeciaalzaak ‘t Wit Paerd in Heel overnemen. Door omstandigheden is Suzanne Bijlmakers genoodzaakt haar winkel op te heffen. Om haar trouwe klanten te kunnen blijven voorzien van de beste en leukste dierproducten zocht Suzanne een partij in de buurt die de verkoop over kon nemen. Toen Suzanne contact opnam met Faassen was de overname vrij snel geregeld. De artikelen van ‘t Wit Paerd zijn een mooie aanvulling op het huidige assortiment van Faassen dat vooral uit tuin- en cadeau artikelen bestaat. Daarnaast sluiten de visies van beide winkels op elkaar aan. Kwalitatief goede producten en een fijne service zijn belangrijke speerpunten.

‘t Wit Paerd biedt een ruim assortiment producten voor honden, katten, knaagdieren, binnen- en buitenvogels en vissen. Onder andere droog voer, vers vlees, maaltijden uit blik en hoogwaardige accessoires zoals riemen en speelgoed zijn uit voorraad of op bestelling leverbaar.

De winkel in Heel zal voor het laatst geopend zijn op dierendag dit jaar, 4 oktober. Daarna zullen de artikelen naar Beegden verhuisd worden waar ze vanaf maandag 10 oktober te koop zullen zijn.

v.l.n.r.; Florian Faassen, Suzanne Bijlmakers en Rowan Faassen voor de winkel van Suzanne.

Kies - Choose - Wähle

De website kan worden weergegeven in de volgende talen