forest-931706_1920.jpg

Bäume

Von höchster Qualität

japanese-garden-2898777_1920.jpg

Gärten

Premium Design

planting-865294_1920.jpg

Wartung

No-Nonsense-Qualität

Neueste Nachrichten

Bei Fragen können Sie gerne anrufen

+31 77 373 7000

gouden-blad.png
logo-faassen-plants-website-grayscale.png
logo-faassen-hekkens-website.png
logo-pvm-plants-website.png
logo-faassen-hoveniers-website.png
logo-bakker-groen-website.png
logo-faassen-tuincentrum-website.png

Wilkommen

De Faassen Group bestaat uit productie, handels, hovenier en groenvoorzieningsbedrijven. Deze bedrijven zijn in 90 jaar tijd uitgegroeid van kleine specialistische boomkwekerijen tot een brede groen-leverancier. Ook het werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van enkele kilometers in en rond Limburg tot heel Europa.

Pflanzen

Faassen Plants Group bestaat uit de productie- en handelsbedrijven Bart Faassen Tegelen BV en J.H. Faassen-Hekkens BV en het handelsbedrijf PVM Plants BV.

Deze bedrijven zijn in 90 jaar tijd uitgegroeid van kleine specialistische boomkwekerijen tot een brede groen-leverancier. Ook het werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van enkele kilometers in en rond Limburg tot heel Europa.

Gärten

Ontzorgen, dat is onze taak. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw buitenterrein, het aanleggen óf het onderhouden ervan. Wij zetten onze ervaring, vakkennis en kunde in zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Bekijk onze diensten voor meer informatie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Landschaftsbau

Aanleg en onderhoud van gras(sport)velden en plantsoenen zijn onze specialismen.

Al tientallen jaren staan wij bekend om onze specialiteit in het beheren van sportvelden en parken in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant. Met een uitgebreid en up-to-date machinepark houden we uw grasveld in topconditie.

Aanplant en onderhoud van plantsoenen en tuinen is een van de werkzaamheden die veel worden uitgevoerd buiten het groeiseizoen, wat hiervoor ook de ideale tijd is. Zo hebben wij het jaarrond werk voor onze medewerkers en kunnen wij ons machinepark optimaal benutten.

Gartencenter

Al ruim 30 jaar is Bart Faassen Tuincentrum een vertrouwde naam in de regio. In 2009 is een nieuwe winkel gebouwd en sindsdien blijven we jaarlijks vernieuwende elementen toevoegen om de winkel up-to-date te houden. Onze specialiteit ligt bij de vakkennis van ons personeel en het brede assortiment tuinplanten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vele tuingerelateerde artikelen zoals bemesting, tuingereedschap, bestrijdingsmiddel en cadeau-artikelen.
floor-plan-1474454_1920.jpg

Haben sie eine frage?

Wir freuen uns von Ihnen zu hören

Kies - Choose - Wähle

Die Website kann in den folgenden Sprachen angezeigt werden