forest-931706_1920.jpg

Trees

Of the highest quality

japanese-garden-2898777_1920.jpg

Gardens

Premium design

planting-865294_1920.jpg

Maintenance

No-nonsense quality

Recent news

Feel free to call

+31 77 373 7000

gouden-blad.png
logo-faassen-plants-website-grayscale.png
logo-faassen-hekkens-website.png
logo-pvm-plants-website.png
logo-faassen-hoveniers-website.png
logo-bakker-groen-website.png
logo-faassen-tuincentrum-website.png

Welcome

De Faassen Group bestaat uit productie, handels, hovenier en groenvoorzieningsbedrijven. Deze bedrijven zijn in 90 jaar tijd uitgegroeid van kleine specialistische boomkwekerijen tot een brede groen-leverancier. Ook het werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van enkele kilometers in en rond Limburg tot heel Europa.

Plants

Faassen Plants Group bestaat uit de productie- en handelsbedrijven Bart Faassen Tegelen BV en J.H. Faassen-Hekkens BV en het handelsbedrijf PVM Plants BV.

Deze bedrijven zijn in 90 jaar tijd uitgegroeid van kleine specialistische boomkwekerijen tot een brede groen-leverancier. Ook het werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van enkele kilometers in en rond Limburg tot heel Europa.

Gardens

Ontzorgen, dat is onze taak. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw buitenterrein, het aanleggen óf het onderhouden ervan. Wij zetten onze ervaring, vakkennis en kunde in zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Bekijk onze diensten voor meer informatie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Landscaping

Aanleg en onderhoud van gras(sport)velden en plantsoenen zijn onze specialismen.

Al tientallen jaren staan wij bekend om onze specialiteit in het beheren van sportvelden en parken in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant. Met een uitgebreid en up-to-date machinepark houden we uw grasveld in topconditie.

Aanplant en onderhoud van plantsoenen en tuinen is een van de werkzaamheden die veel worden uitgevoerd buiten het groeiseizoen, wat hiervoor ook de ideale tijd is. Zo hebben wij het jaarrond werk voor onze medewerkers en kunnen wij ons machinepark optimaal benutten.

Garden center

Al ruim 30 jaar is Bart Faassen Tuincentrum een vertrouwde naam in de regio. In 2009 is een nieuwe winkel gebouwd en sindsdien blijven we jaarlijks vernieuwende elementen toevoegen om de winkel up-to-date te houden. Onze specialiteit ligt bij de vakkennis van ons personeel en het brede assortiment tuinplanten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vele tuingerelateerde artikelen zoals bemesting, tuingereedschap, bestrijdingsmiddel en cadeau-artikelen.
floor-plan-1474454_1920.jpg

Have you got a question?

We’d love to hear from you

Kies - Choose - Wähle

The website can be displayed in the following languages