Pflanzen
gouden-blad.png

Pflanzen

Wij leveren een breed scala aan beplanting. Door ons breed opgebouwde leveranciersnetwerk en snelle transportlijnen zijn wij in staat om de meest uitgebreide projecten binnen korte periode van beplanting te voorzien.

Op 75 hectare kwekerij in Noord-Limburg worden met name laanbomen, solitaire struiken, bos- en haagplantsoen en potplanten gekweekt. Onze vestiging in Noord-Brabant (Achtmaal) zorgt voor de snelle levering van planten van diverse productiegebieden in Brabant, Zuid-Holland en België.

In het leverseizoen, dat door diverse technieken steeds meer wordt verlengd, exporteren wij vrijwel dagelijks naar o.a. Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Maar ook klanten in o.a. België, Frankrijk, Zwitserland, Rusland, Polen, Tsjechië en Luxemburg worden regelmatig door ons van planten voorzien.

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze producten bent u natuurlijk van harte welkom voor een bezoek aan een van onze vestigingen.

Besuchen Sie Faassen Plants

Op de website van Faassen Plants vindt u actuele voorraad informatie.

Eigener Anbau

Practice what you preach. Dat is precies wat wij doen. Met meer dan 75 hectare aan productiekwekerij in Noord-Limburg voorzien wij voor een deel in de kweek van onze eigen planten.

In weer en wind worden deze planten door ons team verzorgd. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit en kennen wij ons product tot in de puntjes.

Qualität

Bart Faassen Boomkwekerijen streeft ernaar de beste kwaliteit planten te kweken. Door voorop te lopen met het behalen van product- en bedrijfscertificaten zoals Planet Proof en MPS-A+ bewijst het bedrijf zorgvuldig met het milieu, de producten, de klanten en haar personeel om te gaan.

Eigener Transport

Persoonlijk contact en het kunnen garanderen van een hoge kwaliteit zijn voor ons van groot belang. Dat betekend niet alleen een bekende stem aan de telefoon maar ook een bekend gezicht aan de deur. Waar die deur in Europa dan ook is.

Sinds de beginjaren hebben wij tijd gestoken in het faciliteren van eigen transport. Van een eerste eigen vrachtwagen tot tegenwoordig een wagenpark waarmee wij een groot deel van onze bestellingen in eigen beheer bij u kunnen bezorgen. Daarnaast hebben wij een netwerk aan vaste transporteurs die uw bestelling met dezelfde zorg bij u bezorgen op het moment dat uitbreiding van de transportcapaciteit nodig is.

Haben sie eine frage?

Wir freuen uns von Ihnen zu hören

Kies - Choose - Wähle

Die Website kann in den folgenden Sprachen angezeigt werden