Tuincentrum
gouden-blad.png

Tuincentrum

Al ruim 30 jaar is Bart Faassen Tuincentrum een vertrouwde naam in de regio. In 2009 is een nieuwe winkel gebouwd en sindsdien blijven we jaarlijks vernieuwende elementen toevoegen om de winkel up-to-date te houden. Onze specialiteit ligt bij de vakkennis van ons personeel en het brede assortiment tuinplanten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vele tuingerelateerde artikelen zoals bemesting, tuingereedschap, bestrijdingsmiddel en cadeau-artikelen.

Bezoek Faassen Tuincentrum

Op de website van Faassen Tuincentrum vindt u een scala aan handige tuintips.

Openingstijden

Groei en bloei

Wij hebben een zeer ruim assortiment tuinplanten. Dit bestaat onder andere uit bomen, heesters, haagplanten, vaste planten en seizoensbloeiers.

Ons vakkundig personeel helpt u graag bij de keuze naar de juiste beplantingskeuze voor uw tuin. Hebben wij de gewenste planten niet op voorraad, dan worden ze voor u besteld.

Wilt u een geheel beplantingsplan bestellen, of hiervoor een prijsopgave hebben? Vraag naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Maak sfeer

In onze winkel vindt u elk seizoen nieuwe, mooie en leuke tuin- en sfeerartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor tuingereedschap, decoratie- en sfeerartikelen voor binnen en buiten en seizoensartikelen. Maar ook de lekkerste streekproducten zijn bij ons verkrijgbaar.
decoratie.jpg
decoratie-2.jpg
decoratie-4.jpg

Grondstoffen

Als premium dealer van DCM kunt u bij ons terecht voor een zeer breed assortiment potgrond, bemesting en (biologische) bestrijdingsmiddelen. Daarnaast hebben wij verschillende producten zoals houtsnippers, boomschors en grind/split soorten in zakken voorradig.

Ook verkopen wij tuinaarde en verrijkte teelaarde los vanuit een depot.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u

Kies - Choose - Wähle

De website kan worden weergegeven in de volgende talen