Faassen Tuincentrum in Beegden zal vanaf oktober de verkoop van de producten van dierenspeciaalzaak ‘t Wit Paerd in Heel overnemen. Door omstandigheden is Suzanne Bijlmakers genoodzaakt haar winkel op te heffen. Om haar trouwe klanten te kunnen blijven voorzien van de beste en leukste dierproducten zocht Suzanne een partij in de buurt die de verkoop over kon nemen. Toen Suzanne contact opnam met Faassen was de overname vrij snel geregeld. De artikelen van ‘t Wit Paerd zijn een mooie aanvulling op het huidige assortiment van Faassen dat vooral uit tuin- en cadeauartikelen bestaat. Daarnaast sluiten de visies van beide winkels op elkaar aan. Kwalitatief goede producten en een goede service zijn belangrijke speerpunten.

‘t Wit Paerd biedt een ruim assortiment producten voor honden, katten, knaagdieren, binnen- en buitenvogels. Onder andere droog voer, vers vlees, maaltijden uit blik en hoogwaardige accessoires zoals riemen en speelgoed zijn uit voorraad of op bestelling leverbaar.

De winkel in Heel zal voor het laatst geopend zijn op dierendag dit jaar, 4 oktober. Daarna zullen de artikelen naar Beegden verhuisd worden waar ze vanaf vrijdag 7 oktober te koop zullen zijn.

 

 

ut wit paerd
vlnr; Florian Faassen, Suzanne Bijlmakers en Rowan Faassen voor de winkel van Suzanne

Hieronder vind u een greep uit de merken die verkocht worden door ’t Wit Paerd: