Groenvoorziening
gouden-blad.png

Groenvoorziening

Al tientallen jaren zijn wij een begrip in de wereld van sportvelden, plantsoenen, recreatieparken en buitenruimte voor woningbouw, bedrijven en instellingen in Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant. Met een goed gekwalificeerd en hecht team verzorgen wij groenprojecten van klein tot groot met ons uitgebreid en up to date wagen- en machinepark.

Bekijk de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op onze website en laat u verrassen door de kwaliteit en professionaliteit van ons team.

Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.

Bezoek Bakker Groen

Op de website van Bakker Groen vindt u een scala aan recente projecten.
hockeyveld.jpg
voetbalveld.jpg
tennisbaan.jpg

Sportvelden in topconditie

Het onderhoud van sportvelden is een specialisme van Bakker Groen. Zowel voor het onderhoud van natuur- als kunstgras hebben wij de kennis, kunde en apparatuur in huis.

Een mooi veld draagt bij aan de uitstraling van uw vereniging en uw gemeente. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw velden er mooi bij liggen en nog jaren meegaan.

Voor gemeentes en sportverenigingen verzorgen wij het onderhoud van onder andere voetbalvelden (natuur- en kunstgras), golfbanen, tennisbanen, hockeyvelden en atletiekbanen.

Groen op schaal

Het indelen van landschap in het private of publieke domein is een grote uitdaging. Een uitdaging waarin wij u graag ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw project een succes wordt en zetten waar nodig met plezier onze creativiteit in om dat te bewerkstelligen.

Ons werkgebied is Noord-Limburg. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij samen met partners die lokale ondersteuning kunnen bieden. Door die samenwerking zijn wij in staat een kwalitatief aanbod aan u te presenteren.

Wij denken graag met u mee!

tractor-4.jpg
kraan-2.jpg
grondverzet.jpg
kraan-3.jpg
grafdelven.jpg

Bijzonder groen

Wij zetten ons in voor verschillende soorten omgevingsbeheer. Dat betekend dat wij naast reguliere aanleg- en onderhoudsprojecten graag ondersteunen bij wat wij noemen “bijzonder groen”. U kunt hierbij aan de volgende zaken denken:

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u

Kies - Choose - Wähle

De website kan worden weergegeven in de volgende talen