Graszoden
gouden-blad.png

Graszoden

Gedurende de periode april tot en met september speelt de firma Bart Faassen Graszoden een belangrijke rol in de verkoop van graszoden in Limburg en Zuid-Oost Nederland. Met name in de regio’s Venray, Venlo, Weert, Roermond en Sittard wordt in deze periode bijna dagelijks gras bezorgd. Maar ook in de regio’s Maastricht, Heerlen, Nijmegen, Eindhoven en de Belgische en Duitse grensstreek worden de graszoden tot aan de deur bezorgd.

Bezoek Graszoden.com

Op de website Graszoden.com kunt u bestellen en vindt u onderhoudstips.
gras-vrachtwagen-scaled.jpg
gras-aanleg-2.jpg
gras-aanleg-3.jpg

Aanleg

Wij leveren een kwaliteitsmat die u kunt afhalen bij een van onze vestigingen in Noord-Limburg of kunt laten bezorgen bij u thuis.

Het goed leggen van gras is onderdeel van ons vak. Onze professionals van Bart Faassen Hoveniers ontzorgen u graag in het aanleggen van een kwaliteits-grasmat.

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Onze matten zijn stevig. Met de juiste instructies kunt u uw eigen gras prima leggen.

Topkwaliteit

Een mooie grasmat hoort bij uw tuin. Om lekker op te zonnen of een balletje te trappen. Wij verzorgen de aanleg van uw gras graag en geven u graag een beeld van projecten die wij voor onze klanten hebben mogen realiseren.

Complete voetbalvelden, een promotiestunt of gewoon een strook met gras om de tuin af te maken. Wij helpen u graag uw project te realiseren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken.

Onderhoud

Een grasmat is een stukje levende natuur. Dat stukje natuur heeft onderhoud nodig om te kunnen blijven stralen. Door goed en vooral regelmatig onderhoud wordt
u beloond met een fraai, gezond grastapijt.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u

Kies - Choose - Wähle

De website kan worden weergegeven in de volgende talen